Σχετικά με εμάς

Το Ι.ΚΤΕΟ Νάκας λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2024 στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Χτισμένο σε στρατηγικό σημείο στην έξοδο της νέας Αμβρακίας οδού και σε απόσταση μόλις 12 χλμ από τη Λευκάδα και την Πρέβεζα, σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Αμφιλοχίας, το Ι.ΚΤΕΟ Νάκας δε θα μπορούσε να μην είναι το πλέον πιο προσβάσιμο σημείο για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας!

Το όραμά μας

Όραμά μας ήταν, είναι και θα είναι η κάλυψη των αναγκών μιας περιοχής που αγαπάμε προσωπικά, στην οποία εξέλειπε μια μονάδα πλήρους τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτου. Ελέγχου πραγματικού και όχι τυπικού με σεβασμό στο όχημα και στον πελάτη. Η καταγωγή από την περιοχή του ιδιοκτήτη καθιστά την ίδρυση και τη εύρυθμη λειτουργία του Ι.ΚΤΕΟ Νάκας μια προσωπική υπόθεση, ενώ αυξάνει τον ζήλο για μια επαγγελματική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Λίγα λογία για τον ιδιοκτήτη του Ι.ΚΤΕΟ Νάκας

Ο ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Νάκας ακολουθεί μια μακροχρόνια επαγγελματική πορεία στον χώρο του οχήματος. Απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας Οχημάτων του τέως ΤΕΙ, νυν ΔΙΠΑΕ Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση και μεταπτυχιακές σπουδές στις σύγχρονες τεχνολογίες οχημάτων και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Ακόμη, είναι πιστοποιημένος ελεγκτής σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων από το Υπουργείο Μεταφορών και επιστημονικός συνεργάτης καθηγητών και φορέων τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πιστοποιεί σε πανελλαδικό επίπεδο μεγάλο αριθμό ελεγκτών ΚΤΕΟ και τεχνιτών οχημάτων υψηλής τάσης.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία στον χώρο του αυτοκινήτου και οι παιδαγωγικές του γνώσεις ως εκπαιδευτικός σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης καθώς και εκπαιδευτής επαγγελματιών του χώρου οχημάτων, τον οδηγούν στο να εξειδικεύει άλλους επαγγελματίες. Παράλληλα, τους μεταφέρει τις γνώσεις στην τεχνολογία κίνησης οχημάτων όπως στην ηλεκτροκίνηση, τα αέρια καύσιμα και επαγγελματικά αντικείμενα αυτών, καθιστώντας τον ως τον πλέον κατάλληλο για την υλοποίηση μια τέτοιας, καινοτόμου για την περιοχή, ιδέας με σίγουρη επιτυχία.